Daten

door Victor Verlon

Online Daten

RelatiePlanet.nl
Dit is vermoedelijk de grootste datingsite op het internet. Volgens de site zijn er meer dan 3 miljoen singles die een profiel hebben gemaakt op Relatieplanet. Je kunt op deze datingsite gratis daten, al zijn de mogelijkheden om contact te maken dan wel beperkt. Met een kleine betaling per maand kom je gemakkelijker aan dates.

Lexa.nl
Helaas heeft Lexa een paar jaar geleden door technische problemen veel singles weggejaagd. Gelukkig zijn alle problemen verholpen en neemt het aantal singles weer toe. Je kunt beginnen met gratis daten, al raad ik je aan om het meteen goed te doen. Voor een klein bedrag per maand vergroot je de mogelijkheden opmerkelijk.

SpeedDaten

SpeedDaten
Speeddaten wordt steeds populairder bij singles. Ik raad je deze vorm van daten aan omdat je jezelf kunt trainen om vlot en leuk contact te maken; flirten. Probeer het in ieder geval een keer, want zo ontmoet je in een avondje tientallen singles. Flitsdate is het grootste bedrijf van Nederland wat betreft speeddaten, dus je hebt daar de meeste mogelijkheden.

Terug naar het algemene overzicht.