Het geheim van goede versierders

door Victor Verlon ·

Sommige mannen zitten nooit om een vrouw verlegen. Ze worden vrijwel altijd vergezeld door mooie vrouwen. Het lijkt wel alsof ze iets magisch bezitten dat hen veel aantrekkelijker maakt dan de gemiddelde man.

Wat doen zij wat andere mannen niet doen? Lees verder en ontdek het antwoord op deze belangrijke vraag. Ook geef ik aan hoe ook jij extra snel vrouwen kunt versieren.

Ik begin met het opruimen van een paar veelvoorkomende vergissingen over vrouwen versieren.

Je succes hangt niet af van…

  • een prachtig uiterlijk; al kleedt de succesvolle man zich over het algemeen beter dan gemiddeld en heeft hij meer oog voor zijn algehele verzorging
  • financiële rijkdom; geld hoeft en mag geen rol spelen
  • een perfecte babbel; al heeft de succesvolle man goede conversatievaardigheden ontwikkeld door de vele ervaring

Waar heeft de meesterversierder zijn succes wel aan te danken? Hij is doordrongen van het feit:

Persoonlijke afwijzing is onmogelijk

Zoals je in de vierde les van mijn gratis versiercursus zult zien, kan je onmogelijk  persoonlijk afgewezen worden. Het ligt altijd, altijd, ja altijd aan de situatie.

Af en toe ontvangen we een e-mail van een cursist die zegt dat hij toch wel is afgewezen omdat… (Vul in).

Helaas heeft het meestal weinig zin om hem te overtuigen van het tegendeel. Hij blijft zich vasthouden aan het idee dat hij een blauwtje heeft gelopen omdat hij dat nu eenmaal gelooft. (Zie les 3 en 4 van de versiercursus.)

Zolang hij zich het gedrag van vrouwen emotioneel blijft aantrekken, voelt hij zich telkens persoonlijk afgewezen. Hij wordt teleurgesteld en is vaak verdrietig.

Sommige mannen raken op een gegeven moment verontwaardigd en boos op vrouwen met als gevolg dat ze uit verbittering een leven met vrouwen opgeven. Zij zullen natuurlijk geen vrouwen meer versieren.

Zo hoeft het niet te zijn, in ieder geval niet voor jou. Want als je weet hoe je vrouwen moet aanspreken en versieren en je weet dat een eventuele afwijzing altijd aan de situatie ligt, wordt versieren leuk.

Dus, een vrouw reageert niet positief als je haar aanspreekt? Het ligt niet aan jou maar aan haar. Waarschijnlijk is ze vanmorgen met het verkeerde been uit bed gestapt of komt het door die overdosis chocola…

Een vrouw heeft het te druk om af te spreken? Ook dat ligt niet aan jou maar aan haar. Ze geeft gewoon geen prioriteit aan haar liefdesleven en ze loopt daardoor veel moois mis, jou mis…

Leer van je fouten zodat je beter kunt versieren

“Maar, ik heb stomme fouten gemaakt en ze wil me niet meer zien.”

Zodoende heeft ze je persoonlijk afgewezen? Nee dus! Het maken van fouten mag je jezelf niet kwalijk nemen. Een fout maakt jou niet fout! Het is namelijk menseigen om fouten te maken.

De succesvolle versierder heeft zijn opmerkelijke succes te danken aan het feit dat hij niet bij de pakken neerzit. Hij is ontspannen, zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen. Immers, hij weet dat hij niet kan verliezen.

Het doet hem weinig als hij vijf vrouwen achter elkaar ontmoet en geen van allen laat zich versieren. Hij gaat gewoon verder met de volgende, daar doet hij niet moeilijk over.

Voor hij het weet ontmoet hij een mooie vrouw die zich wel graag laat versieren en waar hij een goede relatie mee kan opbouwen.

Daarom geraken sommige mannen telkens snel aan de vrouw. Ze zijn soms niet eens zozeer vaardig in versieren, maar ze durven een vrouw los te laten. En het is aan jou om hetzelfde te doen.

Belangrijke vaardigheid voor het versieren van vrouwen: loslaten

Stel jezelf de vraag, heb je de afgelopen tijd geprobeerd om een vrouw te versieren die daar eigenlijk niet voor openstaat?

Zo ja, doe wat de succesvolle man doet: ga verder met andere vrouwen. Je liefdesleven hoeft niet af te hangen van één vrouw, want er is een overvloed aan leuke vrouwen!

Laat haar los, ga verder, begin opnieuw: vandaag. Schrijf je dus nu in voor de gratis versiercursus en leer beter vrouwen versieren.

Plaats nu je reactie hieronder!

Vorige artikel:

Volgende artikel: