Gespreksonderwerpen voor het vrouwen versieren

door Victor Verlon ·

Wat is de meest gemaakte fout door mannen bij het versieren van vrouwen? Dat is deze fout:

Redenerend converseren

De doorsnee man is gewend om over feiten te praten praten en in mindere mate over gevoelens. Sportcompetitie-uitslagen, politiek, auto’s, werk, games en computers.

Dit noem ik ‘redenatiepraat’. Dit soort praat heeft te maken met logica, systemen en feiten. Maar vrouwen zijn over het algemeen meer gericht op mensen, relaties en een gevoelsmatige benadering. Voor het versieren van vrouwen moet je daar dus echt rekening mee houden!

Laat ik ter verduidelijking een voorbeeld geven.

Laatst ontving ik een e-mail van een man die een vrouw had geholpen met het behalen van haar examens. Hij hoopte haar daarmee te kunnen versieren…

Het valt niet te ontkennen dat dit een nobele daad is. Mooi! Maar het is een regelrechte afrader als het gaat om het versieren van een vrouw.

Een vrouw met haar neus in de boeken is bezig met een logische manier van denken. Vanzelfsprekend komen er weinig emoties vrij tijdens het studeren.

En wanneer ze klaar is met studeren heeft ze behoefte aan afleiding. Bijvoorbeeld winkelen, praten met haar vriendinnen, een soap kijken of uitgaan. Ze zal maar al te graag haar studietijd vergeten! En daar hoort dan ook de man bij die haar zo lief heeft geholpen.

Stank voor dank? Nee, zo werkt het Associatie-principe (zie de gratis versiercursus met versiertips) nu eenmaal bij mensen, en dus ook bij vrouwen.

Neem het vrouwen vooral niet kwalijk. In plaats daarvan is het zaak dat je je ervan bewust bent en voorkomt dat haar logische brein de overhand neemt.

Dus wil je met succes vrouwen versieren, houd je dan verre van het oplossen van haar problemen of het helpen met haar studie.

Waarom versieren vaak beter gaat tijdens de vakantie

Heb je je ooit eens afgevraagd waardoor er zoveel vakantieliefdes ontstaan op vakanties in het buitenland? Het komt doordat de dagelijkse beslommeringen geen rol meer spelen, alles is anders! Geen werk, geen studie, geen mensen die opkijken als je iets doet wat niet past bij het beeld dat ze van je hebben. Dat maakt vrouwen versieren gemakkelijker natuurlijk.

Voorkom dus conversaties waarbij ze uitsluitend haar logische brein moet gebruiken, of zorg dat het tijdens de gesprekken in ieder geval zo min mogelijk gebeurt.

Snijd zo min mogelijk de volgende gespreksonderwerpen aan tijdens het versieren

  • Het weer (praat iedereen over als hij niets meer weet te zeggen)
  • Financiën en het belastingstelsel (geen cijfers en berekeningen)
  • Werk (een uitzondering als je een rockster of dj bent)
  • Techniek (Bits en bytes, velgen en je nieuwe MP3 speler met USB-stick in één)

Maar wat zijn de juiste gespreksonderwerpen voor het versieren van vrouwen? Dat ontdek je in de vijfde les van mijn gratis cursus vrouwen versieren

Plaats nu je reactie hieronder!

Vorige artikel:

Volgende artikel: