Hoe je haar telefoonnummer krijgt

door Victor Verlon ·

Hoe je op een handige manier snel en effectief telefoonnummers verkrijgt…

Vraag jezelf eerst af:

Wat is het werkelijke nut van haar telefoonnummer?

Waarom wil je haar telefoonnummer? Wat wil je met haar nummer gaan doen? Het vanzelfsprekende antwoord: je wil haar bellen zodat je een date kan plannen en verder kunt versieren.

Zou het niet veel simpeler zijn om direct ter plekke een date te plannen? Ze staat tenslotte naast je!

Veel mannen realiseren zich dit niet en komen niet eens op het idee om meteen een date te plannen. Ze richten zich op het veelbelovende telefoonnummer en laten hiermee veel moois liggen.

Zorg voor een date ter plaatse

Natuurlijk wil je wil haar beter leren kennen. Maar vraag je eens af, waarom zou je haar niet daar, bij de eerste ontmoeting, beter leren kennen? Mijn advies is dan ook: ga al bij de eerste ontmoeting iets drinken met haar. Zo kun je meteen doorgaan met versieren.

En dit is eenvoudiger dan de meesten denken. Het is een kwestie van haar meenemen naar een plek waar jullie ongestoord kunnen praten.

Als je haar bent tegengekomen op straat en jullie hebben een leuk gesprek, zeg dan iets als: “Kom, laten we iets gaan drinken daar op de hoek.” Er hoeft geen enkele agenda getrokken te worden zoals gebruikelijk is bij het maken van een date aan de telefoon; het scheelt rompslomp. Natuurlijk helpt dat bij het versieren van de vrouw!

Als je een vrouw ontmoet hebt in een discotheek of dance bar en je hebt een (kort) gesprekje, dan kan je haar apart nemen door bijvoorbeeld te zeggen: “Ik heb je iets te vertellen, maar de muziek staat te hard. Kom…”

Het is gebruikelijk dat er plekken zijn in de discotheek waar je kan zitten om te praten, de muziek staat er een stuk zachter. Maak gebruik van deze plekjes want dat maakt het versieren nog gemakkelijker!

Kortom, het beste is om haar bij de eerste ontmoeting al direct beter te leren kennen; een date ter plaatse.

En als een date ter plaatse niet mogelijk is omdat een van beiden iets te doen heeft, maak dan direct een date voor een andere keer. Pas als het echt niet anders kan, zorg je dat je haar telefoonnummer krijgt zodat je later een date kan plannen.

Mooi, dat is duidelijk. Nu wil je natuurlijk nog weten hoe je snel telefoonnummers scoort van vrouwen, of niet? Schrijf je dan in voor de gratis versiercursus en binnenkort kan jij het ook!

Plaats nu je reactie hieronder!

Vorige artikel:

Volgende artikel: