5 Vakantie versiertips

door Victor Verlon ·

Natuurlijk wil je een onvergetelijke vakantie. Wie niet! Dus geef ik je een paar handige versiertips en het gaat je vast lukken…

Versiertip #1: Maak nieuwe vrienden & vriendinnen

Stel je sociaal op en je leert in korte tijd veel nieuwe mensen kennen, vrouwen èn mannen. En dit gaat verder dan je mede-vakantiegangers, leer vooral de plaatselijke bevolking kennen. Voor je het weet heb je overal contacten in overvloed.

Voorbeelden. De medewerker van de buurtsuper nodigt je uit op een besloten zwembadfeest, de verkoper van een kledingwinkel tipt je over de beste clubs, de barman brengt je in contact met een paar stamgasten en zij stellen je weer voor aan een leuke single die jou ‘toevallig’ vanaf de eerste minuut ziet zitten als vakantieliefde!

Door goed te netwerken wordt de vakantie leuker, interessanter en bovenal: zo ontmoet je met gemak veel nieuwe leuke vrouwen.

Versiertip #2: Ontmoet vrouwen overdag

Een belangrijk deel van de vrijgezelle mannen gaat elke avond stappen in clubs, en bars. Gevolg: ze slapen dagelijks uit tot in de middag, anders houden ze al dat uitgaan natuurlijk niet vol.

Ik kan er alleen maar om grinniken. Laat ze maar lekker ronken… Tijdens de vakantie ontmoet ik werkelijk talloze leuke vrouwen overdag, wanneer ik alle tijd heb. Zo kan jij het ook doen!

Er zijn zoveel meer plekken waar vrouwen komen dan clubs en bars. Bezoek deze plekken en je hebt een veel grotere ‘poel’ aan vrouwen om te versieren.

Houd je ogen open op de plaatselijke markt, in de bus, op de boulevard en in de buurt van ‘vrouwenwinkels’. En trek er op uit. Een toeristisch uitje naar een folkloristisch evenement, inheems dorpje of zoneiland trekt in verhouding meer vrouwen. Uitstekende gelegenheden om vrouwen te versieren…

Alle plaatsen met dingen die specifiek voor vrouwen interessant zijn, zijn een aanrader! Denk bijvoorbeeld aan: sieraden, proeven, kleding, dieren, antiek, bloemen en winkelen.

Versiertip #3: Zie je digitale camera als entertainer

De camera is handig gereedschap voor een beetje entertainment. Je telefooncamera is ook geschikt hiervoor maar deze heeft meestal te weinig geheugen en de foto’s zijn van minder goede kwaliteit.

Maak foto’s en filmpjes van wat je meemaakt en van wat je bijzonder vindt. Liefst ook grappige situaties, mensen en dieren. Deel het met de vrouwen die je ontmoet. Houd het Associatie-principe in gedachten: wat geeft leuke associaties? (Zie hierover mijn gratis versiercursus!)

Natuurlijk zijn deze vakantie-shots ook leuk voor als je weer thuis bent!

Versiertip #4: Verken de omgeving strategisch

Wat doe je als je een leuke vrouw ontmoet? Natuurlijk, je neemt haar mee naar de leuke plekjes die je kent. Bereid je daarom goed voor, verken de omgeving op een strategische manier.

Strategisch voorbereiden houdt hier in dat je minimaal de volgende vragen kunt beantwoorden:

  • Waar kun je met een vrouw afspreken?
  • Waar kun je echt lekker eten?
  • Waar zijn de leuke bars en cafés om met haar te gaan dansen? (Daar kun je haar goed ‘beschermen’ tegen de opdringerige en dronken mannen!)

Bereid je voor door bijvoorbeeld het plaatselijke informatiepunt voor toeristen te bezoeken, laat je adviseren. Praat met een paar winkeliers en spreek toeristen aan die daar vaker met vakantie gaan. Deze speurtocht naar leuke plekken valt uitstekend te combineren met de eerste versiertip die ik gaf.

Gebruik je kennis van de omgeving om het versieren goed voort te zetten…

Flirttip #5: Ga niet op de versiertoer maar op de pleziertoer

Richt je op plezier maken tijdens je vakantie, want juist dat helpt om effectief vrouwen te versieren. Als je het versieren overdrijft dan jaag je daar de vrouwen juist mee weg…

Een extra versiertip voor de thuisblijvers

Je vakantie thuis hoeft niet minder leuk te zijn. Bekijk een stads- en uitagenda en bezoek een paar leuke evenementen. Genoeg vrouwen die daar heen gaan om ook nieuwe contacten op te doen. Die laten zich graag versieren…

Plaats nu je reactie hieronder!

Vorige artikel:

Volgende artikel: