Vrouwen versieren tijdens het uitgaan

door Victor Verlon ·

Is het versieren van vrouwen tijdens het uitgaan echt anders dan in het dagelijks leven? Volgens sommige mannen wel en dit maakt vrouwen versieren nodeloos moeilijk. Jammer, want je kunt daar veel plezier beleven met vrouwen…

De elementen die anders zijn tijdens het uitgaan

Laten we als voorbeeld een discotheek nemen. Uiteraard is het versieren daar anders dan in een winkel, op straat of op het werk.

Wat een discotheek zo anders maakt is dat hij tot doel heeft om mensen het dagelijks leven te laten vergeten. Dit wordt gedaan door een dress-code, een mooie entourage, harde muziek en draailichten.

Ooit een klok gezien in een discotheek? Natuurlijk niet! Vergeet vooral dat het al bijna ochtend is en ga volledig op in de roes van het feest.

In wezen wordt er geprobeerd om het vakantie-effect op te wekken. Hierdoor glijden de dagelijkse beslommeringen gemakkelijker van je af en heb je meer plezier.

Hopelijk heb je dan ook meer dorst en bezoek je de club vaker…

Toch is een club echt niet zo anders

Laat je niet misleiden door de flitsende lampen en de nors kijkende uitsmijters. Een discotheek is niet zo anders als een clubeigenaar je wil doen geloven.

Alle essenties van het vrouwen versieren gaan ook op in een disco. Net zoals overal elders is het belangrijk dat je het initiatief neemt, anders bent dan andere mannen en dat je handelt vanuit het Overvloed-concept.

En er is nog iets belangrijks voor succes in de discotheek…

Waarvoor gaan vrouwen naar de discotheek? Stel jezelf de vraag: waarvoor gaan vrouwen uit?

Om mannen te ontmoeten? Voor de muziek, om te dansen? Dat kunnen stuk voor stuk redenen zijn om uit te gaan. Maar er is één ding dat alle vrouwen zoeken in een discotheek.

En dat is… plezier!

Sommige vrouwen zien er misschien een beetje chagrijnig uit door het geslijm van opdringerige mannen die hen onderdompelen in aandacht. Maar nog steeds, vrouwen bezoeken een club voor een leuke avond.

Het belangrijkste voor versiersucces in de discotheek

Maak niet de fout die veel mannen maken. Ze bezoeken een club met als enige reden om vrouwen te versieren.

In wezen laten deze mannen hun plezier afhangen van vrouwen waardoor ze emotioneel afhankelijkheid worden. En juist daar houden vrouwen niet van!

Niet alleen dat, je legt ook een druk op jezelf die maakt dat je extra zenuwachtig bent. Dan maak je je al gauw druk over de ‘juiste openingszin’. Vanzelfsprekend geen goede mentaliteit!

Succes in een discotheek begint met de intentie om plezier te beleven. Je bent dan goed feestgezelschap en dat heeft vele voordelen.

Maak plezier met je vrienden, vriendinnen en iedereen die je tegenkomt. Geniet van de muziek, het dansen en het aanschouwen hoe anderen plezier hebben.

Hou voor ogen: al zou je geen enkele leuke vrouw ontmoeten, je hebt hoe dan ook een goede avond.

Straal plezier uit tijdens het uitgaan

Dat je plezier hebt, straal je uit door bijvoorbeeld:

  • Je goed te kleden. Trek iets feestelijks aan dat een beetje opvalt en toch bij de dress-code past…
  • De club binnen te gaan met een glimlach en een goed humeur. Wist je dat vrouwen uit nieuwsgierigheid de binnenkomende mensen in de gaten houden? Maak dus een goede eerste indruk…
  • Anderen hartelijk en enthousiast te begroeten. Zowel bekenden als vreemden.
  • Je serieusheid thuis te laten! De muziek staat zo hard dat het bijna onmogelijk is om een intelligent gesprek te voeren. Houd in eerste instantie luchtige en onzinnige gesprekjes met duidelijke gezichtsexpressie en handgebaren.

Het effect van je plezierige stemming is groot. Je hebt de juiste mentaliteit, precies zoals ik die bespreek in de eerste les van de versiercursus-cursus. Het maakt het aanspreken van vreemde vrouwen stukken gemakkelijker.

En als prachtige bonus trek je zonder moeite vrouwen aan omdat je een bron van plezier bent!

Plaats nu je reactie hieronder!

Volgende artikel: